RSW Eindhoven

Ieder scoutingseizoen vinden er in de verschillende Scouting Regio’s voor de Scouts (meisjes en jongens van 11 t/m 15 jaar) de Regionale Scouting wedstrijden (RSW) plaats.

Wat is de RSW Eindhoven?

Ieder scoutingseizoen vinden er in de verschillende Scouting Regio’s voor de Scouts (meisjes en jongens van 11 t/m 15 jaar) de Regionale Scouting wedstrijden (RSW) plaats.

Ook in Regio Eindhoven! Tijdens een lang weekend, van vrijdagavond t/m zondagmiddag april of mei, zullen de deelnemende ploegen strijden om de felbegeerde toegangsbewijzen voor de Landelijke Scouting Wedstrijden (LSW).

Namens Regio Scouting Eindhoven mogen de ploegen van plaats 1, 2 en 3 deelnemen aan de LSW. De LSW vindt jaarlijks tijdens het Pinksterweekend plaats in Baarn. Op de LSW komen alle winnaars van de verschillende Regio’s bij elkaar om te strijden om de eerste plaats in het LSW klassement.

Alle informatie over de Regionale Scouting wedstrijden vind je op deze webpagina.

Mis je iets of heb je andere vraag? Dan kan je mailen naar rsw@eindhoven.scouting.nl.


Deelnemers informatie

Wat staat je te wachten tijdens deze RSW editie? Wat moet ik zelf allemaal meenemen? Zijn er nog goede tips? Het staat allemaal in de deelnemers informatie!

Medewerkers informatie

De RSW regio Eindje kan niet zonder zijn vrijwilligers. Van het organiseren van spelen tot aan een rol tijdens het thema Theater. Jullie helpende handjes zijn weer welkom voor de 2025 editie van de RSW regio Eindje!

Subkamp informatie

Wil je graag weten welke stafleden erbij jullie op het subkamp staan of welke ploegen jullie buren zijn?
Neem snel een kijkje!


24/7 de RSW volgen? Dat kan!

Zowel de RSW organisatie als het regionale ThemaTeam MAXIMAal zullen via de socials jullie op de hoogte houden van alle ins and outs over de RSW.

Ook zal er de nodige handige info en TIPS worden gedeeld. Altijd leuk om ze zelf te lezen, maar ook om te delen met de deelnemende kinderen!

Volgen kan via @rsweindhoven of @ttmaximaal