Scouting Academy

Wat is Scouting Academy Eindhoven?

Er zijn bij Scouting veel verschillende functies die vervuld worden door vrijwilligers. Denk hierbij aan leiding, maar ook aan bestuur, ondersteuning en landelijke functies. De taken die bij die functies horen proberen we zo deskundig en professioneel mogelijk in te vullen. Persoonlijke ontwikkeling, kennis en vaardigheden van Scoutingvrijwilligers is daarom erg belangrijk. Om vrijwilligers te helpen bij deze ontwikkeling staat het team van Scouting Academy Eindhoven voor jullie klaar met een speciaal samengesteld trainingsaanbod.

Op dit moment staan er geen trainingen meer op de planning voor dit seizoen.

Veel trainingen komen elk jaar terug op de kalender. De trainingskalender hierboven toont wat het trainingsteam tijdens dit seizoen aanbiedt. In de submenu’s tref je alle informatie, data en inschrijflinkjes voor deze trainingen. 

Buiten de reeds geplande trainingen zijn er nog meer trainingen / workshops die we kunnen organiseren speciaal voor jullie groep of als open inschrijving. We horen graag aan wat voor training jullie behoefte hebben. Op de pagina “Op maat trainen” vind je meer informatie over het aanbod. De praktijkbegeleider(s) uit jullie eigen groep kunnen ook ondersteunen om te bepalen wat een mooie training voor je zou zijn.

Contact opnemen met het trainingsteam kan via, trainingen@eindhoven.scouting.nl

Praktijkcoaches: Sandra Hulsman of Arno Bottema.

De praktijkcoach ondersteunt, begeleidt en coacht de reeds gekwalificeerde praktijkbegeleiders binnen de groepen en verzorgt de opleiding van nieuwe praktijkbegeleiders.

Contact opnemen met de Praktijkcoaches kan via, praktijkcoach@eindhoven.scouting.nl

Op alle Activiteiten en Trainingen die door Scouting Regio Eindhoven worden georganiseerd, zijn de volgende deelnemersvoorwaarden van toepassing.