Regio Activiteiten

Wil jij, je groep of gemixt clubje ook een leuke en uitdagende Regio activiteit organiseren? Stuur dan een mail naar activiteiten@eindhoven.scouting.nl

Hieronder vinden jullie alle activiteiten die in 2024 voorbij komen.

Datum:Activiteit:Organisatie/Locatie:
09-02-2024PivoCarScouting St. Sebastiaan
02-03-2024Regionale Kookwedstrijden ScoutsKookwedstrijden Organisatie
12 t/m 14-04-2024Regionale Scouting Wedstrijden ScoutsRSW Organisatie
07 t/m 09-06-2024EXPLO-WkndEXPLO-Wknd Organisatie
22-06-2024ScoutPopScouting Doornakkers

Op alle activiteiten die door Scouting Regio Eindhoven worden georganiseerd, zijn de volgende deelnemersvoorwaarden van toepassing.

Voor Activiteiten, feestjes, events en weekenden georganiseerd door groepen, gelden de voorwaarden die door de organiserende groep hieraan verbonden zijn.

Regionale kookwedstrijden alle informatie!

Scouting Kookwedstrijden Regio Eindhoven ‘Ontdek de magische keuken van Peru’!

Beste scouts en scoutsleiding,

De kookwedstrijden zijn dit jaar figuurlijk op nieuwe hoogte met de keuken uit de Andes: de Peruviaanse keuken! Doen jullie mee?

Op 2 maart verwelkomen we jullie op de blokhut van Angelo Roncalli voor een culinair avontuur boordevol afwisselende smaken en een goed staaltje teamwork. Peru is het land van de mysterieuze Machu Picchu en zal dit jaar het thema van de kookwedstrijden zijn. Of we een kruidige Aji de Gallina of een ceviche gaan maken blijft nog even geheim, maar deze kookwedstrijden zijn de uitgelezen kans om kennis te maken met de rijke smaken die Peru te bieden heeft.

Ook dit jaar zal er een jury van ervaren fijnproevers aanwezig zijn om de gemaakte gerechten van de scouts te proeven en te beoordelen. Natuurlijk zal er ook gekeken worden naar andere aspecten van het koken zoals hygiëne, veiligheid en samenwerking. Wie zal er dit jaar de wisselbokaal winnen?

Belangrijke informatie:
Hieronder staat alle belangrijke informatie om de scoutspatrouilles op te geven.
Datum:  2 maart 2024
Tijden: van 12.00 tot 17.00uur
Locatie: Scouting Angelo Roncalli
Inschrijven via Scouts Online en mogelijk tot en met 24 februari  Er is plek voor 26 patrouilles en vol = vol.

Geef je snel op en reis met ons mee naar het land van lama’s, bergen en heerlijk eten: Peru! Tot 2 maart!